Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
06.03.2023
A+
A-

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN -KARAKÖPRÜ

Harran İlçesinde Kanaat önderi AK Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, yayınladığı mesajında;
“Kadınlar varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların kaynağıdır.

Hayatımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; sevginin, şefkatin, özverinin simgesi olan kadınlarımız Bağımsızlık mücadelemiz olan Kurtuluş Savaşında, gerek cephede erkeğiyle birlikte savaşarak, gerekse cephe gerisinde savaşa destek vererek, başarıyla alnının akıyla çıkmıştır.

Yüce Dinimiz Kadınlarımıza büyük önem vermiş olup Sevgili Peygamberimiz ” Allah sizden, kadınlara karşı iyi ve hayırlı olmanızı ister; çünkü onlar, sizin analarınız, kızlarınız veya teyzelerinizdir” buyurmuşlardır.

Son dönemde insan hakları standartları açısından adeta çağ değiştiren ülkemiz, düşüncede sağlanan atılımı tüm kesimlerin elbirliğiyle realiteye de yansıtacaktır. Özellikle eğitim alanında gerçekleştirilen proje ve faaliyetler, bu bakımdan önem taşımaktadır. Kız çocuklarının eğitimi adına yürütülen büyük çaplı çalışmalar, geleceğin Türk kadınının hak ettiği konumu almasının teminatıdır.

Bu vesileyle aileden başlayarak hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.”

REKLAM ALANI