Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kırım’da Birleşik Rusya’nın popüler programına göre bir bilgisayar kulübü oluşturuldu

Kırım’da Birleşik Rusya’nın popüler programına göre bir bilgisayar kulübü oluşturuldu
REKLAM ALANI
14.08.2024
A+
A-

Kırım’da Birleşik Rusya’nın popüler programına göre bir bilgisayar kulübü oluşturuldu

2024,

Nizhnegorsky bölgesinde açıldı
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Ivanovo okulunda Attraction bilgisayar kulübü ortaya çıktı.

Kurum, bilgisayar bilimleri sınıfındaki bilgisayar ekipmanlarını tamamen değiştirdi, renkli bir yazıcı ve hoparlör sistemi satın aldı. Burada görsel ortam da modernize edildi: tül yerine panjurlar yerleştirildi, standlar yenilendi ve yeni lambalar takıldı.

Okul Girişimi Bütçeleme projesine katılmadan önce, bilgisayar bilimleri sınıfında bilgisayar bilimi eğitimi için gerekli olan bazı programları destekleyemeyen yalnızca 10 adet eski bilgisayar vardı.

Proje sayesinde kırsal bir okulun öğrenme alanını önemli ölçüde iyileştirmek, onu rahat, kullanışlı ve çok işlevli hale getirmek mümkün oldu.

#Kırım Cumhuriyeti
#bölgeler
#proaktifbütçeleme
#bilgisayarlar
#bilgisayar sınıfı
#okullar
#halkın programı
#modernizasyon
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-krymu-po-narodnoj-programme-edinoj-rossii-sozdali-kompyuternyj-klub

, , , , ,

REKLAM ALANI