Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ENVER ÇAKMAK`TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ENVER ÇAKMAK`TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
23.11.2023
A+
A-

ENVER ÇAKMAK`TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Enver Çakmak, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Enver Çakmak, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Milletlerin muasır medeniyetler seviyesine erişebilmesinde, maddi manevi gelişmesi ve kalkınmasında eşsiz öneme sahip olan öğretmenler, tarihin her döneminde büyük bir saygı görmüş ve öğretmenlik mesleği tüm toplumlarda en saygın meslekler arasında yer almıştır.

Başımızın tacı olan öğretmenlerimiz, ülkemizin her köşesinde hiçbir zorluk tanımaksızın ifa ettikleri kutsal görevleriyle her türlü takdiri hak etmektedirler. İnsana yapılan her yatırımın, insanın yetişmesine verilen her emeğin çok kutsal olduğu bilinciyle cesaretini ve özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözüyle hem öğretmenlik görevinin önemine değinmiş hem de değerli öğretmenlerimize önemli görevler yüklemiştir.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü bir kez daha kutluyorum. Görevlerini layıkıyla tamamlayarak emekli olan tüm öğretmenlerimize de bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI