Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yenierenköy-Dipkarpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı’yı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yenierenköy-Dipkarpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı’yı ziyaret etti
REKLAM ALANI
29.01.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yenierenköy-Dipkarpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı’yı ziyaret etti

“Belediye reformundan sonra daha istikrarlı bir şekilde çalışılıp bölge halkına hizmet verilebilecek”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yenierenköy-Dipkarpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı’yı ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, belediye reformundan sonra Yenierenköy ve Dipkarpaz’ın birleştiğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Yenierenköy-Dipkarpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Cumhurbaşkanı Tatar tarihi, turizm potansiyeli ve doğasıyla bölgenin, KKTC’nin en güzel yerleşim yerlerinden olduğunu dile getirerek belediye reformundan sonra daha istikrarlı bir şekilde çalışıp bölge halkına hizmet verilebileceğinin altını çizdi.

Her zaman halkın ve bölgenin sorunlarını dinlemenin ve ne gibi çözümler üretileceğinin değerlendirmesini yapmanın kendisinin görevi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar sözlerine şöyle devam etti; “Önümüzdeki süreçte yasaların geçmesi ve yapılacak olan çalışmalarla bu bölgede hem halka hem de belediye çalışanlarına daha iyi bir gelecek sunabileceğimiz noktaya geleceğiz. Böyle güzel bir bölge, dünyanın çok az yerinde vardır. Yapılacak olan çalışmalarla halkımıza büyük hizmet vermiş olacağız.”

Yenierenköy-Dipkarpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı da konuşmasında, kendisine yapılan ziyaretten dolayı Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkürlerini sunarak belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

kaynak:https://www.kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-yenierenkoy-dipkarpaz-belediye-baskani-hamit-bakirciyi-ziyaret-etti-10644

 

 

 

REKLAM ALANI