Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 1 Ekim Dünya yaşlılar günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 1 Ekim Dünya yaşlılar günü dolayısıyla mesaj yayımladı
REKLAM ALANI
01.10.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 1 Ekim Dünya yaşlılar günü dolayısıyla mesaj yayımladı
01.10.2023

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, dünya genelinde yaşlıların haklarına ve yaşlı nüfusun yaşam kalitesine dikkat çekmek amacıyla her yıl 1 Ekim’de kutlanan dünya yaşlılar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar mesajında; “Bugün, yaşlı insanların toplumda saygı görmesi, yaşamlarının daha iyi hale getirilmesi ve yaşlılara daha fazla destek sağlanması için farkındalık oluşturmayı amaçlayan bir gündür. Yaşlı insanların deneyimlerinden faydalanmak ve onların refahını artırmak önemlidir. Kıbrıs Türk Halkı geçmişten beridir atalarına büyük saygı gösteren bir kültüre sahiptir. Hem halk hem de devlet kurumları olarak yaşlılarımızın daha refah, daha huzurlu, daha mutlu yasayacakları ortamları sağlamamız başlıca görevlerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle hayatta olan yaşlılarımıza sağlık, ebediyete göç etmişlerimize ise Allahtan rahmet dilerim” dedi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumburbaskani-ersin-tatar-1-ekim-dunya-yaslilar-gunu-dolayisiyla-mesaj-11543

 

 

 

 

REKLAM ALANI