“Birleşik Rusya” ve “Pravdamız” vakfı, Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına Kherson yönünde ekipman bağışladı

“Birleşik Rusya” ve “Pravdamız” vakfı, Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına Kherson yönünde ekipman bağışladı
MOBİL REKLAM ALANI
31.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” ve “Pravdamız” vakfı, Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına Kherson yönünde ekipman bağışladı

2024,

Partinin Merkez Yürütme Komitesi başkanı Alexander Sidyakin, MGER Merkez Karargahı başkanı Alexander Amelin ile birlikte helikopterler, FPV insansız hava araçları ve elektronik savaş sistemleri teslim etti
Alexander Sidyakin, paraşütçülere elektronik savaş sistemleri, FPV insansız hava araçları ve helikopterlerin getirildiğini kaydetti .

“Dnepr grubuna ATV’ler, motosikletler ve anti-drone silahları verildi. Herkes Starling’lerimizi zaten biliyor. Bunları sürekli geliştiriyoruz. Onlar sayesinde askerlerin önündeki görevler daha verimli bir şekilde tamamlanacak. Adamlarla uzun süredir çalışıyoruz ve sürekli iletişim halindeyiz. Zafere gitmeye hazırız. Ve onlara bu konuda gerektiği kadar yardımcı olacağız” diye vurguladı Alexander Sidyakin.

Ayrıca partinin Merkez Yürütme Komitesi başkanı Herson bölgesi başkanı Vladimir Saldo ile görüştü .

“Onunla her zaman insanların karşılaştığı tüm sorunları hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Bölge şu anda aktif olarak gelişiyor. Birçok Birleşik Rusya programı ve parti projesi halihazırda çalışıyor. Aktivistlerimiz mümkün olduğu kadar bu çalışmaya katılıyorlar. Ancak hâlâ çözüm gerektiren pek çok soru var. Ortak çabalarla yardımcı olacağız” diye özetledi Alexander Sidyakin.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri şimdiden yeni bölgelere gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar 110 bin tondan fazla insani yardım malzemesi teslim etti.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için neredeyse 13 milyar ruble toplandı.

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkezi Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Sıdyakın
#Ameline
#GençMuhafız
#MGER
#gerçeğimiz
#Denge
#SVO katılımcılarına yardım
#askeri personele yardım
#dronlar
#özel ekipman
#Kherson bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-i-fond-nasha-pravda-peredali-tehniku-uchastnikam-svo-na-hersonskom-napravlenii

, , , , ,

MOBİL REKLAM ALANI