Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, “Fırsatlar Dünyası” parti projesinin tüm Rusya’daki eylemlerinin sonuçlarını özetledi

“Birleşik Rusya”, “Fırsatlar Dünyası” parti projesinin tüm Rusya’daki eylemlerinin sonuçlarını özetledi
REKLAM ALANI
08.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, “Fırsatlar Dünyası” parti projesinin tüm Rusya’daki eylemlerinin sonuçlarını özetledi

2024,

200 öğrenciye Artek kampına ücretsiz gezi hediye edildi, en iyi 25 anaokulu ve 25 aileye hediyeler verildi
“Ben Rusya vatandaşıyım”, “Sağlıklı beslenme gelenekleri”, “Aile ve manevi gelenekler”, “Dijital dünyada finansal güvenlik”, “Güçlü aile – güçlü” kampanyalarına tüm bölgelerden 20 binden fazla kişi katıldı. Rusya”.

“Protestolar sırasında çocuklar, öğretmenleri ve velileriyle birlikte çok fazla iş yaptılar. Her yaştan pek çok insan olumlu sosyal faaliyetlere katılıyor ve bunların çoğu harika rol modelleri haline geliyor. Özellikle Mordovya Cumhuriyeti’nden bahsetmek istiyorum. Cumhuriyetteki federal aşamayı kazananların mutlak sayısı, takip edilecek bir örnek olacak mükemmel organizasyonel ve metodolojik çalışmanın sonucuydu. ” Fırsatlar Dünyası ” parti projesinin koordinatörü Roman Romanov, “Bu deneyim hakkında, Ağustos sonunda Mordovya’da yapılması planlanan final etkinliğinin bir parçası olarak konuşmayı planlıyoruz” dedi .

Kazanan lise öğrencilerinin ise Artek’te onuncu vardiyaya gideceklerini sözlerine ekledi.

“Yerleşmiş geleneğe uygun olarak 2024-2025 çalışma gündemimize önerilerini sunacaklar. Yakın gelecekte, tüm Rusya’ya yönelik yeni kampanyalarımızın kavramlarını tanıtacağız: “Sağlıklı olmak harika”, “Ben bir profesyonelim”, “Yerli kültürümü seviyorum”, “Anavatan İçin!” Roman Romanov.

Eylemlerde kazananların isimleri “Birlikte Yapalım!” hareketinin internet sitesinde yayınlanıyor. “ Ben Rusya vatandaşıyım ”, “ Sağlıklı beslenme gelenekleri ”, “ Aile ve manevi gelenekler ”, “ Dijital dünyada finansal güvenlik ” bölümlerinde .

#Romanov
#partiprojeleri
#Fırsatlar Dünyası
#yarışma sonuçları
#kazananlar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-podvela-itogi-vserossijskih-akcij-partproekta-mir-vozmozhnostej24

 

, , , , , ,

REKLAM ALANI