Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
08.12.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Temel insan haklarının korunmasına dair birçok uluslararası sözleşmenin kaynağını teşkil eden, insanlık tarihinin önemli kilometre taşlarından biri olan Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi 10 Aralık 1948 yılında ilan edilerek, tüm dünyada ve ülkemizde İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

İnsan haklarının temelinde, evrensel değerler olan bireye saygı ve bireysel özgürlükler bulunmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın insan olmaktan dolayı sahip olduğu haklar, Devletimizin ve hukukun güvencesi altındadır. İnsanın en temel hakkı olan yaşama, düşünce, çalışma, eğitim gibi özgürlükler Anayasamızda değişmez kurallara bağlanarak, yasal güvence altına alınmıştır.

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin kabulünün 74. Yılında hak ve özgürlüklerin gözetildiği, ayrımcılıkların yok olduğu bir dünya dileğiyle tüm vatandaşlarımızın 10 Aralık İnsan Hakları Gününü kutlar; Selam ve saygılarımı sunarım.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI