Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
29.10.2023
A+
A-

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşun 100’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Av. Osman Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk Milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde dünya tarihine etki eden büyük bir zaferle taçlandırdığı Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılını kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyor; 100. yılımızı coşkuyla kutluyoruz.

Tarih boyunca kendisine esaret boyunduruğu vurmaya niyetlenenleri Malazgirt’te, Kut’ül-Amare’de, Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde hüsrana uğratan kahraman ecdadımız düşmana hak ettiği dersi vermiş; her türlü zorluğa göğüs gererek kurduğu Cumhuriyetle birlikte tarih sahnesinde ilelebet var olacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanıyla istiklaline ve istikbaline sahip çıkan Aziz Milletimiz, geçmişte olduğu gibi günümüzde de birlik ve beraberliğiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak için canla başla çalışmaya devam etmektedir.

100. yılını kutlayan Türkiye Cumhuriyeti, büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımları ve güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini alarak önemli mesafeler kat etmeye devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, yarınlara gururla ve umutla yürüyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

REKLAM ALANI