Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Andrei Turchak: Koronavirüs aşısı tüm Rusya vatandaşları için ücretsizdi, şimdi ve olacak

Andrei Turchak: Koronavirüs aşısı tüm Rusya vatandaşları için ücretsizdi, şimdi ve olacak
REKLAM ALANI
17.01.2022
A+
A-

Andrei Turchak: Koronavirüs aşısı tüm Rusya vatandaşları için ücretsizdi, şimdi ve olacak

“Birleşik Rusya” Genel Konseyi Sekreteri, bunun bir salgında herkesin hayatını ve sağlığını kurtarmak için gerçek bir fırsat olduğunu vurguladı.

Andrey Turchak , Partimiz Devlet Duması Milletvekili Maksim İvanov da dahil olmak üzere kamu makamlarının temsilcilerinin aşıların ücretli hale getirilmesi planlarıyla ilgili açıklamalarının kabul edilemez ve zararlı olduğunu söyledi .

“Partimiz, insanları koronavirüsten kurtarmak ve korumak için aşılama ihtiyacını, sürü bağışıklığının geliştirilmesini sürekli olarak savundu. Hem Hükümet hem de Sağlık Bakanlığı ile günlük temas halindeyiz. Aşı ücretlerinin getirilmesine yönelik bir plan bulunmamaktadır. Ayrıca aşının ulaşılabilirliğini ve vatandaşlara kolaylığını artırmak için sistemli çalışmalar yapılıyor” dedi.

Andrei Turchak, “Özellikle Devlet Duması milletvekili gibi sorumlu kamu görevlerinde sözlerinizin yanıtını vermelisiniz” dedi.

Birleşik Rusya’nın önerisi üzerine, halka açık yerlerde tıbbi sertifikalarla ilgili tasarının değerlendirilmesinin ertelendiğini hatırlayın. Karar, Hükümet tarafından parti ile birlikte alındı. Andrei Turchak’ın dediği gibi, omikron koronavirüs türünün yayılması bağlamında, tüm çabalar asıl göreve odaklanmalıdır – insanlara, özellikle emeklilere, yalnız yaşayanlara ve çok çocuklu ailelere yardım etmek.

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-vakcinaciya-ot-koronavirusa-byla-est-i-budet-besplatnoj-i-dostupnoj-dlya-vseh-grazhdan-rossii

REKLAM ALANI