Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Nijniy Novgorod’da kapsayıcı bir yamaç bisikleti festivali düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Nijniy Novgorod’da kapsayıcı bir yamaç bisikleti festivali düzenlendi
REKLAM ALANI
16.09.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Nijniy Novgorod’da kapsayıcı bir yamaç bisikleti festivali düzenlendi
2024

Yarışma “Birleşik Ülke – Erişilebilir Çevre” parti projesi kapsamında düzenlendi
Nizhny Novgorod’daki Volzhskaya Setinde, görme engelli insanlar için bölgeler arası kapsayıcı bir tandem yamaç bisikleti festivali düzenlendi. Bu yıl Kazan, Yoshkar-Ola, Uglich, Nizhnekamsk ve Nizhny Novgorod bölgesinden katılımcıları bir araya getirdi.

Yarışmanın başlatıcısı, “Spor aracılığıyla katılımın doruklarına” sosyal projesinin bir parçası olarak görme engelli çocukların ebeveynlerine yönelik Nizhny Novgorod bölgesel kamu kuruluşu “Perspektif” idi.

Buna karşılık, Birleşik Rusya Genç Muhafızları’nın gönüllüleri kapsayıcı eğitim ve festivalin organizasyonunda yardım sağladı.

“Bu tür etkinliklerde herhangi bir sağlık sorunu yaşayan insanlara yeni ufuklar, yeni fırsatlar açılıyor, etraflarındaki dünya genişliyor. Gönüllülerimiz her zaman bu insanlara yardım etti ve büyük bir memnuniyetle yardım etmeye devam edecekler” dedi MGER bölge şubesi başkanı Roman Zykov .

Tüm katılımcılara sertifika verilirken, kazananlara madalyalar ve unutulmaz hediyeler verildi.

Festivalin konukları ve katılımcıları ayrıca Samokat Sıradışı Bisikletler Müzesi’nin sergilerini tanıma ve gezme fırsatı buldu.

#Nizniy Novgorod bölgesi
#bölgeler
#partiprojeleri
#BirleşikÜlkeMevcutOrtam
#Zykov
#GençMuhafız
#MGER
#halksovz
#festival
#yarışmalar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-nizhnem-novgorode-pri-podderzhke-edinoj-rossii-sostoyalsya-inklyuzivnyj-festival-paravelosporta

, , ,

REKLAM ALANI