Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Tyumen’de 2 bin aktivist için “Kadın Siyasi Okulu” oturumu düzenledi

“Birleşik Rusya”, Tyumen’de 2 bin aktivist için “Kadın Siyasi Okulu” oturumu düzenledi
REKLAM ALANI
16.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Tyumen’de 2 bin aktivist için “Kadın Siyasi Okulu” oturumu düzenledi
2024

“Siyasette Kadın İmajı” kursu, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin sahasında uzmanlar tarafından sunuldu.
Oturumun katılımcılarına Rusya Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Evgeniy Minchenko , iletişim holdingi Minchenko Consulting’in genel müdürü Evgenia Stulova ve Sosyal Pazarlama Enstitüsü’nün siyasi analiz direktörü Viktor Poturemsky konuşma yaptı .

“Federal parti projemiz ülkenin hemen her bölgesinden 170 bin katılımcıyı bir araya getiriyor. Eğitim ve danışmanlık etkinlikleri, iş forumları ve eğitim toplantıları düzenliyorsunuz. Partinin Genel Konseyi sekreter vekili Vladimir Yakushev bir video selamlamasında, Anavatan’ın çıkarlarını Kuzey Askeri Bölge sahalarında savunan savaşçılarımıza güvenilir bir arka plan sağlıyorsunuz” dedi .

Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Senatör Daria Lantratova , partinin halihazırda 2026 seçimlerine hazırlandığını vurguladı.

“Son kampanya sonuçlarına göre kolordu yardımcılığımız yüzde 87 oranında yenilendi. Bu, siyaset okulu katılımcılarının her birinin bir şansı olduğu anlamına gelir. “Kadın siyaset okulu” “ Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” nin en önemli alanlarından biridir . Nasıl bir karşılık bulduğunu, kadınlarımızın ne gibi sonuçlar elde ettiğini görüyoruz” dedi.

Etkinliğin eğitim kısmı, Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin federal koordinatörü Devlet Duma milletvekili Natalia Poluyanova tarafından açıldı . Parti projesinin, kadın siyaseti de dahil olmak üzere benzer düşünen kadınlara yönelik karşılıklı destek, birleşme ve destek için kamusal bir platform olduğunu vurguladı.

“Ülke çapında yüzlerce kadın bizimle çalışıyor. Politikacılar, milletvekilleri ve hükümet yetkilileri her zaman özel ilgi, yüksek beklenti ve taleplerle karşılaşmaktadır. Bu nedenle kendi siyasi bileşenimizi her yönüyle geliştirmeli, kendimize yüksek talepler koymalı, her durum ve koşulda insanlar için ve insanlarla çalışmayı öğrenmeliyiz” dedi.

Tyumen Bölgesi’ndeki “Birleşik Rusya Kadın Hareketi”nin en popüler alanlarından biri, seferber olan kişilerin aileleri ve Tyumen Bölgesi’ndeki Kuzey Askeri Bölge katılımcıları için sosyal oturma odalarıdır. Buna ek olarak, Tyumen’de seçim kampanyaları sırasında ve gelecek vaat eden kadın politikacıların daha fazla desteklenmesi sırasında siyasi danışmanlık aktif olarak gelişiyor. Kadın liderler partiye yeni katılan, milletvekili olan, kamu projesini yöneten veya parti ekibinde çalışan kişilere mentorluk yapıyor.

“Tyumen bölgesinde belediye milletvekillerinin yüzde 60’ından fazlası ve duma başkanlarının neredeyse yüzde 70’i kadın. Bölgenin, şehrin sosyal ve politik yaşamına, bölgesel ve federal etkinliklere katılıyorlar ve forumlarda, oturumlarda ve seminerlerde bölgeyi değerli bir şekilde temsil ediyorlar,” diye belirtti Tyumen Bölgesi Valisi Alexander Moor bir hükümet telgrafında .

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili, Rusya Federasyonu Başkanının Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Tyumen bölgesi
#partproje
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#kadın siyaset okulu
#Yakushev
#Lantratova
#Poluyanova
#Moore
#Minchenko
#Stulova
#Poturemsky
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-tyumeni-sessiyu-zhenskoj-politshkoly-dlya-2-tysyach-aktivistok

, , , , , ,

REKLAM ALANI