Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Murmansk’tan Kursk bölgesi sakinlerine bir miktar yardım gönderdi

Birleşik Rusya, Murmansk’tan Kursk bölgesi sakinlerine bir miktar yardım gönderdi
REKLAM ALANI
15.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Murmansk’tan Kursk bölgesi sakinlerine bir miktar yardım gönderdi
2024,

Yakın gelecekte başka bir kargo oluşacak
Parti aktivistleri, Halk Cephesi hareketi ve bölge sakinleri en gerekli eşyaları (ev aletleri, tahıllar ve makarnalar, konserve yiyecekler, içme suyu, kıyafet ve ayakkabılar, kişisel hijyen malzemeleri, çocuk bakım ürünleri) toplamda yaklaşık 20 ton topladı.

“Kuzey Yardım Ediyor” kampanyası kapsamında insani yardım toplanmasına yönelik çalışmalar düzenledik. Kampanya, SVO katılımcılarını ve LDPR sakinlerini desteklemek için 2022’de başlatıldı. Vali ve Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Andrei Chibis’in talimatıyla hızlı bir şekilde insani yardım topladık ve bugün ilk arabayı Kursk bölgesi sakinlerine gönderdik” dedi. Birleşik Rusya Evgeniy Magomaev.

Yakın gelecekte başka bir kargonun oluşacağını da sözlerine ekledi.

“Bu son sevkiyat değil. Bazı belediyeler toplanan yardımı zaten getirdi – Pechenga bölgesi, Polyarnye Zori – Rosatom yardım etti, Severomorsk. ZATO Aleksandrovsk, Zaozersk ve diğer yerleşim yerlerinden kargo yaklaşıyor” dedi.

Daha önce Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çuvaşistan, Tataristan, Vladimir, Nijniy Novgorod ve Kaluga bölgelerinden Kursk bölgesine insani yardım ulaştırıldığını hatırlatalım.

 

Hoparlör
Magomaev Evgeniy Magomedovich
Magomaev Evgeniy Magomedovich
Partinin Murmansk bölge şubesi Bölgesel Yürütme Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#Murmansk bölgesi
#Kursk bölgesi
#EPyardım eder
#insani yardım
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otpravila-iz-murmanska-partiyu-pomoshi-zhitelyam-kurskoj-oblasti

 

, , , , , ,

REKLAM ALANI